ervaringen verkoopstyling reviews

Tevreden klanten:

En…… het huis is al verkocht….!!!!
Vorige week zaterdag op Funda, dinsdag 3 bezichtigingen + 20 koppels tijdens uurtje open huis. Uiteindelijk 4 koppels aan het bieden gehad dus hij is boven verkoopprijs verkocht! Kortom, 1 groot succesverhaal, mede door jouw super styling!!
Mevrouw S.

Amsterdam

Op advies van een bevriende makelaar hebben wij Tjarda als verkoopstylist ingeschakeld om ons te helpen onze ouderlijke woning uit 1924 te verkopen. De reden was dat het wij ondanks de karakteristieke kenmerken van het huis geen aanbiedingen kregen.
Tjarda beschikt over inzicht en kwaliteit om je huis zodanig aan te passen dat je er bij wijze van spreken zelf wel in wil wonen. Ze is goed op de hoogte van de huidige trends in woon- en lifestyle die ze op eenvoudige, creatieve en doeltreffende manier toepast.
Ze maakt gebruik van aanwezige spullen die ze met gevoel voor detail stylt met in het oog springende accessoires. Haar tips om bepaalde werkzaamheden zelfstandig uit te voeren, zijn eenvoudig te realiseren en geven je een wauw gevoel! Het verbluffende resultaat is dat we op de open dag 75 mensen over de vloer hadden en het huis binnen drie weken was verkocht!
Tjarda is een echte aanrader!
Dhr. V.

Huizen

Wat hebben jullie samen gezorgd voor prachtige foto’s van onze woning!

De dag van de fotoshoot begon in eerste instantie als een pittige werkdag met het verschuiven en in elkaar zetten van diverse dingen die Tjarda mee bracht. Het was uiteindelijk vooral een leuke ervaring om een keer mee te maken. Sorry dat ik er totaal niet aan gedacht had om iets fatsoenlijks voor een kleine lunch te organiseren. Ik had er niet bij stil gestaan dat goede foto’s ook veel tijd kosten. Het geheel was wat dat betreft toch iets te nieuw voor mij.

…. en ik zijn meer dan tevreden met het resultaat. Er zit een constante sfeer in de foto´s waardoor het huis een warm en licht geheel vormt. De foto’s beginnen ook hun vruchten af te werpen. Binnen een week had de makelaar een kijkdag met zes bezichtigingen en een zeer goed bod. Gister hadden we op de open-huizen-dag 34 stelletjes en groepen, als we goed geteld hebben. En morgen komt er iemand voor de 2e keer kijken, waaruit mogelijk ook een bod volgt. Mochten mensen ons vragen om tips bij de verkoop van hun woning, dan zullen we jullie zeker aanraden bij anderen!

Kortom, wij maken ons vrijwel geen zorgen meer over de verkoop. We worden inmiddels vooral nerveus van het feit dat we hier eerdaags uit moeten en nog niet iets anders hebben. Maar we hebben goede hoop dat ook dat goed gaat komen.Het is fijn dat we de fotobestanden ook zelf hebben. Ze zijn een mooie herinnering voor onszelf en zeker ook voor onze beide dochters die in het huis opgegroeid.Het kleed bij de bank zit heerlijk. En het is stiekem ook heel fijn om eindelijk eens in een totaal opgeruimd huis te wonen

Dhr. B.

Amsterdam

“Jij hebt gouden handjes.”ervaringen verkoopstyling

Dhr vd B.

Ouderkerk aan de Amstel

Neem nu contact op

Ook uw woning levert meer op dankzij verkoopstyling

Toen wij voor het eerst hoorden over het inhuren van een stylist voor je woning, dachten we dat dat niet veel verschil zou maken. Wat opruimen en poetsen en misschien een kastje weghalen, leek ons wel voldoende. Toch hebben we ons laten overtuigen, mede omdat we zo veel mogelijk uit onze woning wilden halen. We spraken op advies van onze makelaar af met Tjarda. 

Wij wilden best wat aanpassen en dat was dan ook onze insteek voor het kennismakingsgesprek. Maar al snel kwamen we erachter dat Tjarda twee standen heeft: alles of niets! 
Het is in ons geval ‘alles’ geworden en we hebben Tjarda de vrije hand gegeven. Het was best pittig om ons hele huis leeg te trekken, onze vertrouwde meubels op te moeten slaan, omdat kopers die emotionele binding niet hebben. Tjarda heeft ons stap voor stap aan de hand genomen. En waar de man des huizes soms dacht weg te komen met praktisch gemak (er zit toch al een schroef in de muur), wist Tjarda ons iedere keer te overtuigen; Dat die schroef toch echt 10 cm hoger moest komen, zodat haar gekozen schilderij beter tot zijn recht kwam. Voor we het wisten, hadden we een prachtig ogende woning. Heel eerlijk, niet heel praktisch en goed leefbaar met twee kinderen, maar gelukkig hebben we mede door deze volledige restyling binnen twee weken onze woning verkocht. Veel kijkers met als gevolg veel partijen die wilden bieden. De uiteindelijke verkoopprijs overtrof onze verwachtingen. Onze woning is in de (januari 2023) dalende woningmarkt met bijna 8% boven de vraagprijs verkocht. Belangrijk te weten is dat onze vraagprijs al vrij ambitieus was, volgens andere verkoopmakelaars. 
Achteraf bekeken vinden wij het logisch om een stylist in te huren. Wanneer je gaat solliciteren, doe je ook je best om je zo goed mogelijk te presenteren. Wanneer je een date hebt, probeer je ook goed voor de dag te komen. En op je bruiloft sta je ook samen te stralen voor het altaar. Gek eigenlijk dat je dan niet van te voren bedenkt dat je voor de verkoop van je woning, voor velen het duurste wat ze ooit zullen verkopen, het allerbeste eruit wilt halen. Je krijgt nooit een tweede kans om een eerste indruk te maken. Dus ons advies aan iedereen die zijn huis verkoopt: Bel Tjarda! Zij zal ervoor zorgen dat jij de beste kant van jouw huis kan laten zien. 
Fam K

Amsterdam

 Wat was dit een geweldig leuk en leerzaam traject: enorm veel dank daarvoor!!Je bent echt een topper in je vak Tjarda, wat een geluk dat wij daarvan mee mochten profiteren/

Heel veel dank voor al je hulp bij het verkopen van ons huis! Het was bijna jammer om het. na de verkoo, allemaal  weer af te breken, behalve dan dat het z’n werk heeft gedaan.

Mw S, Dhr S, Voorburg

Allereerst ontzettend bedankt voor je hulp bij de verkoop van ons huis.
Het kennismakingsgesprek was voor mij reden om met je door te gaan.
Je weet wat je doet en dat straal je uit.
Met enthousiasme en duidelijke tips zijn we een pittige tijd doorgegaan:
Opruimen, weggooien en zelfs (tijdelijk) afscheid nemen van enkele meubels.
Je geeft vertrouwen dat het samen lukt.
Het resultaat mocht er zij: in een verslechterende markt (maart ’23) werd ons huis (nb hoog segment, Lotus Verkoopstyling) binnen een week goed verkocht!
Ik gun iedereen jou als “gids” in roerige tijden. 
Fam L, Naarden

Allereerst ontzettend bedankt voor je hulp bij de verkoop van ons huis.
Het kennismakingsgesprek was voor mij reden om met je door te gaan.
Je weet wat je doet en dat straal je uit.
Met enthousiasme en duidelijke tips zijn we een pittige tijd doorgegaan:
Opruimen, weggooien en zelfs (tijdelijk) afscheid nemen van enkele meubels.
Je geeft vertrouwen dat het samen lukt.
Het resultaat mocht er zij: in een verslechterende markt (maart ’23) werd ons huis (nb hoog segment, Lotus Verkoopstyling) binnen een week goed verkocht!
Ik gun iedereen jou als “gids” in roerige tijden. 
Fam L, Naarden

Een huis verkopen in Amsterdam moet toch een koud kunstje zijn. Op advies van de makelaar toch maar een stylist laten langskomen, Tjarda dus. Niks zweverig gebral, maar duidelijke concrete aanwijzingen. Ons huis, waar we al 25 jaar in woonden en ondertussen flink was volgestouwd kon echt niet zo. Tjarda had veel noten op haar zang en we dachten nog: Ach, de simpele dingen willen we wel doen, maar zeker niet alles hoor.” Enfin al doende zijn we toch steeds meer haar adviezen gaan opvolgen en het eindplaatje was om door een ringetje te halen. Onvoorstelbaar wat een verschil zij kan maken. De kosten konden nog aardig in de hand gehouden worden door deels gebruik te maken van eigen meubels, leen spullen en tweede hands spullen. Ook gaf ze zelf aan, als er ergens interessante aanbiedingen waren.

De verkoop liep dan ook storm met ondanks corona meer dan 40 bezichtigingen in 4 dagen en uiteindelijk 13 biedingen tot ver boven de vraagprijs. Okee, het was in ons geval wel wat werk, want het huis zag er eerst wel heel erg uit, maar het was allemaal meer dan de moeite waard.

Behalve dat Tjarda geweldig inzicht heeft in de aankleding van het huis is ze zelf een bijzonder prettig persoon om mee om te gaan. Ze in heel toegankelijk via mail en WhatsApp en past zich makkelijk aan, als iets toch even anders wordt of loopt dan van tevoren bedacht was. Top mens!

Fam v V

Amsterdam

Met enige weerstand tegen het idee van het helemaal opleuken en re-stylen van mijn huis ten behoeve van de verkoop, moest ik er wel aan geloven. Je uitleg was overtuigend en respectvol en je advies eerlijk. Het gaat niet om meningen of smaak, maar om het huis mooi op de foto te zetten/ te presenteren en uiteindelijk  goed te verkopen, moet de inrichting courant zijn en dáár heb jij voor doorgeleerd… 
Dat hebben we geweten… het was een paar keer hard slikken en ook even klussen (lastig in een huis waar je weg gaat), maar ieder advies van jou sneed hout. Het huis heeft er nog nooit zo mooi/ courant uit gezien, ikzelf en de meeste van mijn vrienden herkenden het niet, maar het heeft gewerkt! Het huis was in een dag verkocht… wie had dat kunnen denken net aan het begin van de coronacrisis! Je bent ook een lekker praktische aanpakker, hamer en spijkertjes bij je om meteen alles maar even op te hangen… Nu, na de verkoop, is mijn bed (door jou zo kunstig opgemaakt!) weer een herkenbaar rommeltje, net als de rest van mijn huis, maar het was een schitterende toonzaal die maakte dat iedereen er wel in zou willen wonen… en dat heeft gewerkt! Je verstaat je vak en daarom zou ik iedereen adviseren gebruik te maken van jouw advies of zelfs van het hele stylingspakket, waar ik uiteindelijk ook voor ben gegaan. En bij het inrichten van mijn volgende huis, zal ik zeker vaak aan je adviezen denken, al zal mijn huis waarschijnlijk nooit helemaal “Tjarda-proof” worden… Veel succes en geluk voor jou en je business!
Mw E

Haarlem

Wij zijn heel tevreden met de verkoopstyling van Tjarda.
Toen we ons huis in Amsterdam gingen verkopen, vonden we het belangrijk het huis zo goed mogelijk te presenteren en zijn we ons gaan verdiepen in verkoopstyling. Via Google al snel terecht gekomen bij Lotus Verkoopstyling. De stijl en de foto’s spraken ons aan.
Het contact met Tjarda verliep zeer voorspoedig. Na een intakegesprek van ongeveer 1,5 uur is Tjarda voor ons aan de slag gegaan. Het resultaat is zeer naar tevredenheid. Wat wij heel knap vonden is dat zij na dit gesprek meteen een duidelijk beeld had hoe de woning moest worden. Dit ging deels met eigen meubelen en schilderijen en deels met nieuwe aanschaffen.
Het resultaat was een persoonlijke en warme sfeer wat ook op de foto’s goed is weergegeven. Wij vinden met name de gerestylde woonkamer ook voor ons zelf een enorme verbetering. Het werk van Tjarda heeft zeer zeker bijgedragen aan een goede verkoop.

Dhr L

Amsterdam

Via Patty Schuijff van makelaarskantoor Kempers & Schuijff hebben we jou leren kennen als een zeer professionele gesprekspartner en vakvrouw op het gebied van styling tbv de verkoop van het huis van onze ouders.

Geen gemakkelijke klus leek ons maar jij draaide je hand er niet voor om. In korte tijd heb je ons goed geadviseerd met hoe het aan te pakken. Het resultaat? Een metamorfose van het interieur van het huis. Jij hebt dit zo subtiel gedaan en met zoveel respect, en echt heel goed aangevoeld wat er nodig was!

Bijzonder, èn mede door jou het gewenste resultaat bereikt. Met Tjarda werken is prettig, zij is betrouwbaar en zij luistert goed naar de wensen van de klant. In communicatie is zij snel, bondig en daadkrachtig. Wij kunnen deze vakvrouw dan ook heel erg aanraden. Nogmaals veel dank!

P en S B

Baarn

Ons 30-jaren huis was tot ieders verbazing na 6 maanden nog niet verkocht. Na die 6 maanden besloten wij Tjarda om advies te vragen. Dankzij een grondige restyling was er op de 1e dag dat het huis weer op Funda verscheen al een bod boven de vraagprijs, dat vlot tot aankoop heeft geleid.  Alle moeite, energie en tijd zijn niet voor niets geweest!  

Tjarda, hartelijk dank voor de fijne samenwerking, je inzicht en adviezen. 
Mw van Z

Bussum

Ik heb Tjarda leren kennen als een uitermate sympathieke dame met een buitengewoon scherpe blik op hoe je ruimtes kunt inrichten. En wel zo dat ze niet alleen op de foto’s voor Funda goed tot hun recht komen, maar ook voor de kijkers die langskomen écht aanspreken. Haar concept klopt van begin tot eind. Ik heb natuurlijk wel een keer getwijfeld over een advies dat niet leek te kloppen bij mijn eigen intuïtie en smaak. Maar Tjarda heeft me in zo’n geval weten te overtuigen om toch mee te gaan in haar advies. Gelukkig maar, want uiteindelijk klopte het hele plaatje! Als ik de voor en na foto’s van de kamers in mijn woning bekijk, ben ik nog steeds overdonderd van de metamorfose. Ik neem een aantal nieuw aangeschafte meubelstukken mee naar mijn nieuwe woning, net als de nieuwe inzichten die Tjarda me heeft gebracht. En mijn woning: die is heel snel verkocht, mede door of misschien wel dankzij de styling adviezen van Tjarda @Lotusverkoopstyling 

Mw van V

Hoofddorp

Wij kwamen met Tjarda in contact via onze makelaar Bon en Breed uit Velserbroek.Bij de eerste ontmoeting was er meteen een klik, duidelijke uitleg, to the point, Welke mogelijkheden er waren en welke niet een echte professionele verkoopstyliste. Ook over de kosten was er meteen duidelijkheid, deze werden keurig in een offerte bevestigd.De uitvoering was goed en volgens de gestelde verwachtingen, gezellige mensen die wisten van aanpakken en op elkaar afstemmen van zaken.Persoonlijk ben ik niet iemand die snel iemand aanbeveelt, maar in dit geval doen met vette JA. Laat het aan die mensen over die er verstand van hebben, zijn geld zeker waard.

Trefwoorden: professioneel, duidelijk, geen achteraf zaken, ingericht naar het karakter van het huis met een hedendaagse twist. 

Dhr M

Haarlem

Als verkoper zou je de simplistische redenering kunnen hebben dat potentiele kopers een woning bekijken alsof hun eigen meubelen daarin staan. Dus waarom woonstyling ? Ze kijken er toch “doorheen” ?

Ik heb me toch overtuigd om met Tjarda woonstyling te doen en daar heb ik bepaald geen spijt van gekregen.

De woning zag er prachtig uit, was binnen 2 weken verkocht en ook nog eens dik boven de vraagprijs !

En naast dit klinkende succes, is Tjarda ook nog eens heel fijn in de omgang.

Een grote aanrader dus !

Dhr R

Amsterdam

Na ons eerste advies gesprek met Tjarda, dachten wij… mooie tips, gaan we wat mee doen, maar de rest doen we zelf wel. We verkopen ten slotte huis in Amsterdam dus het zal zo weg zijn, met of zonder stylist…
Later toch overstag gegaan en zonder spijt. Wat zag ons huis er prachtig uit, zou het bijna zelf weer kopen. Gelukkig vonden dit meer mensen en is ons huis belachelijk goed verkocht. Echte aanrader dus.
Fam vd M

Amsterdam

Na een eerste gesprek met tjarda meteen al een goed gevoel erover. Een enthousiaste spontane vrouw die haar vak begrijpt! Het was een open gesprek waarin de mogelijkheden werden verteld. niks moest alles mocht!
Na het gesprek een advies gekregen via de mail wat we zelf konden doen. Nadat we het één en ander aan voorwerk (schilderen en herindeling van de woonkamer) hadden gedaan kwam tjarda langs met de voor ons gekochte spullen. Sommige spullen zouden we zelf nooit op zijn gekomen maar die maakte het geheel compleet! Het huis veranderde in een heerlijk warm maar vooral ruim huis! Meteen na de inrichting stond de fotograaf klaar om het huis op zijn best vast te leggen.
Al waren we eerst een beetje sceptisch over hoeveel verschil dit zou maken bleek bij de verkoop dat deze actie zich ruimschoots heeft terug verdient!
Buiten de winst hebben we nu leuke spulletjes die we zeker in ons nieuwe huis weer gaan gebruiken!
Tjarda is een vrouw die haar vak verstaat! Ze zag meteen voor zich hoe alles het best tot zijn recht kwam en wist dat goed over te brengen.
Al met al kan ik alleen maar vol lof praten over tjarda en haar diensten, en mocht ik me volgende huis weer verkopen zal ik zeker vragen of ze weer kan komen.
Dhr van V

Amsterdam

Wauw, wat een geweldig resultaat. Nu straalt onze woning pas warmte uit. Tjarda is een lieve, getalenteerde stylist die van aanpakken weet.
Mevr R

Amsterdam

Een aangename ervaring:
Afgelopen maand hebben wij ons huis laten stylen door Lotusstyling bedrijf.
De stilist is erg professioneel houdt rekening met het budget en wensen van de klant, denkt mee en zet zich optimaal in.
Door de inspanning van de stilist en de goede samenwerkingsverband was de styling perfect en heeft geleidt tot een goede verkoopresultaat.
Het was een aangename ervaring om gebruik te maken van de diensten van Lotus styling.
Mevr B

Amsterdam

Je hebt wellicht gehoord dat we het (voorlopige) koopcontract getekend hebben en dat we 10% boven de vraagprijs hebben gekregen. Styling werkt dus. De koopster zei letterlijk: “I had such a good vibe from the house”.

Heel erg bedankt voor je hulp en advies.

Mevr E.

Amsterdam

Op advies van de makelaar hebben wij voor de verkoop van het huis van mijn zus (die helaas definitief in een verpleeghuis is opgenomen) Tjarda Eggelte in de arm genomen.

Vanaf de eerste kennismaking verliep alles heel prettig en persoonlijk. Haar adviezen hebben we opgevolgd en met resultaat: het huis heeft slechts vijf dagen op Funda gestaan voor het verkocht werd! En dat in de wetenschap dat het een gedateerd huis is en het voor een prima prijs is verkocht!
Dank je wel Tjarda!
Mevr H.

Hilversumse Meent

“Wat een resultaat!
De hulp van Tjarda bij de verkoop van mijn huis is echt onmisbaar gebleken. Tjarda’s praktische aanpak en houding maakte het hele proces, waar ik als een berg tegenop zag, overzichtelijke en behapbaar. De samenwerking was erg prettig. Het eindresultaat was prachtig en de verkoop prijs boven verwachting. Bedankt Tjarda!”
Mevr P.

Amsterdam

Onlangs hebben wij onze villa in Bergen NH te koop gezet en Tjarda Eggelte kreeg opdracht voor de styling.

Het uitgangspunt was om aan de hand van de bestaande meubelstukken een rustige, terughoudende, maar ook sfeervolle ambiance te creëren, die de mogelijkheden van het huis optimaal tot zijn recht laat komen. Tjarda is daar uitermate goed in geslaagd, met oog voor details en alle doorzichten naar de tuin, die het huis zo bijzonder maken. Door haar slimme inkoopmethodes is het gelukt om de styling binnen onze grenzen van een acceptabel budget te realiseren. Wij kijken terug op een prettige en geslaagde samenwerking!

Mevr S.

Bergen

Toen we besloten onze woning te gaan verkopen hebben we Tjarda gebeld om ons te helpen bij het maken van de juiste foto’s voor Funda. De makelaar vond het niet nodig. Ons huis was toch al prachtig? Dat klopt, maar als je dat prachtige huis perfect op de foto wilt hebben, is er meer nodig dan flink opruimen. Als een huis nu al een 8 is, kan Tjarda er een 10 van maken. En een 10 verkoopt nu eenmaal beter dan een 8. Ze weet precies wat het goed doet op een foto en wat niet, welke kleuren moeten worden toegevoegd aan het beeld en wat je juist wel of juist niet moet zien op de foto. Als een wervelwind ging Tjarda door ons huis en maakte een prachtig plaatje van elke kamer door de inrichting aan te passen en met props te verrijken. Voor een heel schappelijk bedrag kregen werd ons hele huis in een paar uur “gelift”. En passant regelde ze alles m.b.t. de fotografie zodat de fotograaf precies de juiste plaatjes schoot.

En met resultaat!

De eerst dagen op funda gingen de statistieken door het dak, dat resulteerde uiteraard in meerdere bezichtigingen en het huis is binnen 5 weken verkocht voor de juiste prijs.

Ik beveel iedereen die zijn of haar huis gaat verkopen van harte aan Tjarda Eggelte te bellen voor een verkoopstyling

Dhr. E.

Haarlem

‘Maak van je rommelkamer een slaapkamer en de verkoopwaarde stijgt!’, zo luidden de woorden van Tjarda. Zucht, wat een werk. Wel niet wel niet. ‘Doe het nou, je zult het zien!’.

Uitgevoerd, en… gelukt! Niet alleen deze tip maar ook de puntjes op de i qua styling in huis hebben bijgedragen aan prachtige foto’s waardoor er een run was op mijn woning. Sommige dingen zie je zelf anders of helemaal niet; Tjarda waait als een frisse wind door je woning waardoor het op Funda staat als een huis 😉 !

Bedankt voor je advies!

Mw van B

Amsterdam

Ontzettend blij met de zeer deskundige hulp en inzet van Tjarda Eggelte!
Dankzij haar slimme en makkelijk uit te voeren tips en styling, was ons huis in no time getransformeerd in een luxe moderne woning met veel uitstraling!
Na de restyling stond het amper een week te koop voordat we een bod boven de vraagprijs ontvingen! De foto’s op Funda lokten ruim 30 mensen naar onze woning, met als resultaat vijf biedingen waar we uit konden kiezen! Complimenten voor je werk, en ook zeker de manier waarop, toegankelijk en met respect voor onze woning en wensen! Zeker een aanbeveling voor als je snel je woning wilt verkopen!
Mw E.

Amsterdam

Tjarda heeft op respectvolle, heldere manier onze verkoopstyling gedaan: concrete tips met winkel en richtprijs erbij, met oog voor budget en voor zover mogelijk onze smaak. Ik kon haar makkelijk bereiken voor vragen tussendoor. Tijdens de fotografie hadden we pech met het weer, dus de sessie kon niet doorgaan. Tjarda is wel gekomen voor de styliing, en op de nieuwe datum voor de fotosessie was ze er weer. Heel prettig en met succes, ons huis is binnen drie dagen ruim boven de vraagprijs verkocht!
Mw G.

Amsterdam

Tjarda heeft voor mij onomstotelijk bewezen dat verkoopstyling loont! Ze heeft mij geholpen om mijn huis weer zodanig te tonen, dat alleen de enthousiaste reacties van de kijkers op de Open Dag al mijn inspanningen al beloonden. Ik heb zeker 95% van haar -soms zeer rigoureuze- adviezen opgevolgd en het resultaat was er naar: mijn huis verkocht in een maand, nadat ik het daarvoor al bijna drie jaar met tussenpozen te koop had gezet. Het lag niet aan het huis, maar aan de presentatie! Tjarda’s duidelijke adviezen en af en toe morele support tijdens het proces van restyling maakten dit traject een groot succes. Ik kan het sterk aanbevelen om met haar in zee te gaan
Mw D

Amsterdam

Tjarda heeft het op onderdelen gedateerde woonhuis van
mijn ouders een opfrisbeurt gegeven (sausen/vloer) en daarna gestyled met minimale middelen. De uitstraling was daardoor stukken moderner en passender voor de doelgroep jonge gezinnen. De woning is in 1 dag verkocht voor de vraagprijs. De styling heeft aan dit vlotte succes zeker bijgedragen. Ook prettig dat Tjarda meerdere kosten opties voorlegt en het was fijn dat ze zelf zorgt voor het opruimen van alle spullen, sleutels regelt met de makelaar en ons daarmee ook ontzorgde. Wij zijn heel tevreden over de dienstverlening
Mw H.

Naarden

Via Linked-In: 

“Mensen mogen mij altijd vragen om een referentie, ik heb als makelaar vaak, met groot plezier, samengewerkt en bijna elke verkoop deden wij samen, ook in een goede markt.

Helaas stop ik binnenkort als makelaar maar ik ben heel erg blij met haar toewijding en scherpe inzichten geweest en ben er van overtuigd dat Tjarda onze verkopen maar een hoger plan heeft gebracht.

En wat Tjarda zegt, een verkoop van een huis kun je maar één keer goed doen. Drie keer terug op funda verpest de verkoop. Begin gelijk goed en ‘ik heb geen haast’ is net zo’n onzin als ‘ik kijk er wel door heen’.

Jaap van Veen, KRMT Boelen Makelaardij

Amsterdam

Zoo Blij met Tjarda!
Door haar is ons huis verkocht !
Zij bracht er veel sfeer & warmte in
Een echte aanrader om je huis sneller te verkopen!!
Nogmaals dank Tjarda
Wij zijn jou zeer dankbaar!…
Liefs John & Pascale 😘

Fam vd B

Badhoevedorp (dec 2022)

Tjarda hebben wij leren kennen als een bevlogen marketingstyliste die je met andere ogen helpt kijken naar de sterke en minder sterke kanten van je huis. Vervolgens komt ze met uitstekende ideeën die we allemaal, dus allemaal hebben opgevolgd. Inclusief het schuren van onze houten vloer waar we 21 jaar tegenaan hebben gekeken. Hadden we het maar eerder gedaan. Terwijl we aan de slag gingen, voelde het ook alsof we hebben meegedaan aan ‘weer verliefd op je eigen huis.’ Maar we hebben toch ons huis verkocht en ook met een supergoed resultaat. Heel veel dank Tjarda!.
Fam de R

Amsterdam

Tjarda heeft énorm geholpen in het verkoop klaar maken van het huis.
Met haar enthousiasme en goede professionele kijk heeft ze in een
handomdraai er qua gevoel een hele andere woning van gemaakt.

Haar aankoop en schilder adviezen die ik zelf kon doen heb ik ook
doorgevoerd en dat tezamen heeft er echt toe bijgedragen dat het
huis prachtig op de foto’s stond, er zeer veel kijkers waren, en uiteindelijk
ruim boven de vraagprijs werd overboden. Het overtrof alle verwachtingen.

Ik zou iedereen haar willen adviseren die serieus nadenkt om zijn huis
te verkopen, het is een kleine investering die zich dubbel en dwars terugverdiend.

 Dhr. B uit Amsterdam

(Van €449.00 naar €552.000)

Amsterdam

Ik was in eerste instantie niet meteen overtuigd van het nut van verkoopstyling maar toen ik Tjarda de eerste keer sprak en zij uitlegde wat de kracht van verkoopstyling is en wat zij kon doen begreep ik het. Ze liet me de sterke en zwakkere punten van mijn woning zien en hoe ik de zwakkere punten kon aanpassen en de sterke punten kon uitlichten zodat de presentatie van mijn huis beter tot zijn recht kwam. De samenwerking verliep moeiteloos en heel prettig. Tjarda gaf veel praktische tips waar ik zelf weer mee verder kon. Ze reageert snel op vragen. Het resultaat, een hele snelle verkoop van mijn huis tegen een topprijs. Een echte professional en ik zou haar zeker aanbevelen bij vrienden.
Elk woord gemeend. Nogmaals bedankt en wie weet tot ziens.
Mw van B

Amsterdam

Tjarda, wat verzet je samen met je compagnonbedrijven, mooi, aandachtig
werk!
Geweldig ook hoe je ons ontzorgd hebt. Ik kon je alles vragen, je
regelde veel voor ons en je bleef monter steunen in onze tijden van
bezorgdheid.
En jawel!! Het heeft gewerkt, fan-tas-tisch!!
Van de angst met een bod onder de prijs genoegen te moeten nemen, zijn
we ruim boven vraagprijs geëindigd.
We hadden in 1 week meer bezichtigingen dan in de laatste 10 maanden bij
elkaar!
Hartelijk dank, het kan niet genoeg gezegd: je was onze reddende engel!
Mw B

Amsterdam

Om met de deur in huis te vallen: Tjarda verricht wonderen! Mijn rommelige appartement waar zelfs de makelaar weinig in zag, werd met haar snel en eenvoudig uitvoerbare ingrepen een strakke, moderne woning die binnen 3 dagen verkocht was. Daarnaast waren niet alleen haar concrete adviezen een enorme steun – dankzij haar kennis van zaken, haar enthousiasme en haar betrokkenheid werd het hele verkoopproces een stuk minder stressvol.
Eerlijk gezegd wist ik niet eens wat styling precies inhield, maar het is beslist een vak apart en Tjarda beheerst het tot in de puntjes – een dikke 10 met een griffel, en ik zou iedereen aanraden om van haar (zeer betaalbare) diensten gebruik te maken!”
Mw B

Haarlem

Ons huis stond 6 maanden te koop en het lukte maar niet om het te verkopen. Dit veranderde compleet toen we in contact kwamen met  Tjarda. Zij zag meteen wat er moest gebeuren. Ze zag de sterke kanten van ons huis en wist wat te doen met de mindere. Haar adviezen betekenden voor ons wel wat werk, maar Tjarda heeft ons er enthousiast, deskundig en zeer betrokken  doorheen gecoacht. Het resultaat: na opnieuw aanmelden op funda was het binnen twee  weken verkocht en boven  de vraagprijs. Tjarda is vriendelijk, daadkrachtig en zeer deskundig. Zij weet wat er nodig is bij de verkoop van een huis!

Mw H

Amstelveen

Wij zijn blij dat Tjarda ons heeft geholpen bij de verkoop van onze woning. Tijdens het eerste bezoek kwam zij met heel veel ideeën die toen voor ons soms wat te ver gingen. Echter door haar enthousiasme en energie die ze op ons hebt overgebracht, zijn we voortvarend aan de slag gegaan. Uiteindelijk hebben we bijna al haar tips opgevolgd en zagen we gaande weg onze woning steeds mooier worden. Ook op de dag van de fotoshoot bruiste Tjarda van de energie en was zij niet te stoppen. Zij zorgde ervoor dat alles een geheel werd met als resultaat prachtige foto’s en veel kijkers voor onze woning. Onze woning is ver boven de vraagprijs verkocht. Dit is voor een groot deel te wijten aan onze inzet, maar ook aan Tjarda die ons hiertoe heeft aangezet en haar bijdrage. Tjarda bedankt! 

Fam de R

Badhoevedorp

Ik was al van mening dat de styling van je huis van invloed is op de uiteindelijke verkoopprijs. Na het traject met Tjarda ben ik daar zeker van overtuigd! Wij hebben ons huis met de hulp van Tjarda opnieuw ingericht waarbij er optimaal gebruik is gemaakt van de huidige meubels en we daarnaast ook hebben geinvesteerd in nieuwe spullen. Dit heeft geresulteerd in een verkoopprijs die hoger is dan wij ooit hadden durven dromen! Ik ben heel tevreden over de communicatie en de moeite die Tjarda erin heeft gestoken, ze is zelfs op zondag met haar man langsgekomen om een lamp op te hangen. Zelf moet je er zeker ook wel wat tijd en geld in steken, maar dat verdien je hiermee snel terug.
Mw S

Amsterdam

Het is zeer prettig om met Tjarda samen te werken. Ze is zeer efficiënt en heeft een heel goed oog voor styling. Het verschil tussen voor en na was indrukwekkend, en het heeft ongetwijfeld geholpen bij de verkoop. We zijn bijzonder tevreden
Fam I

Amsterdam

Wij hebben onze huis te koop gezet en op advies van de makelaar kwamen we in contact bij Tjarda. In het begin denk je van: hebben wij dit nodig? En wat gaat er allemaal veranderen. Maar na het eerste gesprek met Tjarda veranderde onze mening.

Tjarda komt binnen en begint haar gesprek met een portfolio die ze bij zich heeft. Hier zie je de verschillen van voor Tjarda en na Tjarda. Daarna zegt ze wat haar doel is en vraagt ze of wij er vertrouwen in hebben.

Tjarda is erg professioneel en stelt je op je gemak en voorziet je van advies zonder door te dringen en zonder het gevoel dat je eigen interieur smaak slecht is. Na het werk van Tjarda zag onze woning er echt mooi uit en waren we erg tevreden over het werk gedaan door Tjarda. De verkoopprijs was ongelooflijk.

Fam G

Amsterdam

Wij zijn erg blij dat we voor de verkoop van ons huis hebben samengewerkt met jou. De eerste dag ons huis op Funda en gelijk heel veel belangstellenden. Ons huis zag er op-en-top uit en was binnen twee weken verkocht!  Mede door jouw mooie styling! Eigenlijk jammer dat we je niet eerder hebben laten meekijken met de inrichting van ons huis, ons huis is echt leuker geworden!
Familie E

Zwanenburg

Via onze verkoopmakelaar zijn wij in contact gekomen met Tjarda. Zij heeft onze woning bekeken en kwam met veel adviezen die wij zelf konden uitvieren om het huis zo mooi mogelijk in de verkoop te zetten. Dit waren hele praktische en concrete tips waar we goed mee uit de voeten konden. Het huis zag er vooral ook na de styling van Tjarda echt prachtig uit! We wilden bijna niet meer weg. De foto’s voor de verkoop waren ook erg mooi en er was dan ook veel interesse in de woning. Inmiddels is deze verkocht voor een geweldige prijs. Dit resultaat hadden wij van tevoren niet verwacht. Ik zou het iedereen aanraden! Bedankt voor de fijne samenwerking.
Familie de W

Amsterdam

“Ok dan, laat ik me wel een half uur beledigen” was de insteek van een van ons beiden bij de intake met Tjarda, want wij hadden nog nooit met verkoopstyling te maken gehad en met onze smaak is niets aan de hand vonden wij. Wat hadden wij het bij het verkeerde eind. Tjarda is niet alleen een innemende maar ook een buitengewoon professionele vakvrouw.  Bij onze kennismaking vertelde zij dat ze er niet is voor de mooi en minder mooi maar advies geeft over wat courant en minder courant is, dus over wat bevorderend is voor de verkoop van ons appartement, waarin onze eigen spullen een hoofdrol krijgen met hier en daar wat aanvullingen van Tjarda. Verkoopstyling is een aparte tak van sport die Tjarda volgens ons perfect beheerst. Op haar advies hebben we wat wanden lichter gemaakt en samen met haar met de meubels geschoven en spullen een ander plekje gegeven. Dit alles op een manier die we zelf niet hadden kunnen bedenken en ons een nieuwe verfrissende kijk op ons eigen interieur heeft gegeven, maar vooral: zodanig dat de fotopresentatie de bijzonderheden van ons appartement volledig tot zijn recht liet komen. En daar gaat het om natuurlijk.
Tjarda heeft rekening gehouden met onze wensen en haar tips zijn niet dwingend maar subtiel en verfrissend. Je doet wat je ermee wilt doen. En zelf steekt ze er ook veel veel tijd en energie in om samen met haar opdrachtgevers tot het perfecte eindresultaat te komen.
Wij hebben in grote lijnen haar tips opgevolgd en we zijn ervan overtuigd dat dit ons een hogere verkoopprijs heeft opgeleverd.
Familie G

Amsterdam

” Ons huis is binnen 3 dagen na de bezichtiging verkocht met een hoger bod dan verwacht!

Dit dankzij uitstekend advies van de styliste van Urban Makelaars. Tjarda van ‘ Lotus Styling’ . Tjarda heeft goede tips gegeven om het huis de uitstraling te geven die het verdient. We hebben 2 weekenden hard gewerkt en de verbetering was verbluffend.
Vooral de vrouwelijke kijkers waren direct verliefd op het huis.
Kortom iemand met een goede kijk op de wensen van de  geïnteresseerde koper en een fijn persoon om mee samen te werken.
Ik zeg doen!”

Familie van D

Amsterdam

Tjarda is allereerst een erg sympathieke dame. Heeft inzicht en is flexibel. Het was fijn om met haar samen te werken en ons appartement was binnen een week verkocht, mede dankzij de styling en tips. Bedank voor je hulp Tjarda!–
Familie T

Amsterdam

Tjarda is ingeschakeld door Q-bus makelaars. Onze villa stond al enige tijd te koop en moest volgens de makelaar aangepast worden aan de smaak van de doelgroep: de veertigers.
De maatregelen: de betonstenen stucen, alle hout binnen schilderen met verf kleur RAL 9010, slle kamers restylen, vloerbedekking verwijderen en laminaat leggen. De stukadoor en de schilders hebben we 4 maanden van koffie en thee voorzien, ipv. de geplande 6 weken.

Tot onze grote schrik kwam Tjarda met schilderijen, die niet onze smaak waren. Onze echte kunst werd verpakt in noppenfolie.

Op de dag dat de foto’s van het interieur gemaakt zouden worden, wist Tjarda de kamers tot onze verbazing tot een smaakvol geheel om te toveren. Q-bus heeft onder auspicien van Tjarda schitterende foto’s gemaakt.
Na 8 maanden hebben alle inspanningen bij de Open Huizendag geresulteerd in 4 serieuze gegadigden, waarvan 1 binnen een week tot de koop overging.

Familie K

Groet

Ook namens mijn moeder wilde wij jouw hartelijk bedanken voor het omtoveren van ons huis in Laren!
Jouw style en denken om ons huis op de juiste manier te stylen heeft meteen geleidt tot een aantal bezichtigingen in de eerste week. Fantastische ideeën, vaak zo simple, maar gezien in de ogen van een pro, hebben geleid tot een prachtige reportage van ons huis en tuin. Het creeren van een “WOW” effect in elke kamer van ons huis en onze tuin heb je geweldig bereikt. Ook het verplaatsen en terug zetten van objecten was in details super geregeld.
Wij zullen jouw bedrijf zeker aan iedereen aanraden. Als laatste nog vergeten te zeggen dat het samen werken top was!
Wens je nog heel veel mooie projecten, you deserve it!
Familie H.

Laren

We wilden ons huis te koop gaan zetten. De markt leek aan te trekken, maar we waren ook onzeker: veel huizen stonden nog meer dan 6 mnd te koop. Dat wilden we niet.
Daarom besloten we Tjarda in te zetten: zij optimaliseert middels styling de uitstraling van je huis zodat het perfect aansluit bij de doelgroep die het wil kopen.
(….)
De foto’s waren fantastisch!
En dat merkte we toe het huis op Funda kwam:
* binnen 4 uur al 6 bezichtigings­afspraken;
* 24 stellen die 3 dagen later tijdens de open huizen route ons huis kwamen bekijken;
* 6 biedingen na 6 dagen;
* Huis onder voorbehoud verkocht na 7 dagen, bóven de vraagprijs!

Voor iedereen die zijn huis aantrekkelijk wil maken voor de verkoop kan ik dan ook oprecht Lotus Verkoopstyling aanbevelen.
En een leuke bijkomstigheid is dat we de styling tips persoonlijk erg mooi vinden, dus ook kunnen gebruiken in ons nieuw te kopen huis!

Mw M.

Haarlem

O.a. door de styling uitgevoerd door Tjarda, is het huis van de familie binnen twee weken verkocht. Fijn als dat stukje werk op n goede manier wordt uitgevoerd. Het was even een drempel over, maar het vertrouwen maakte dat we tot styling overgingen. Dit is een goede stap gebleken!
Mw K.

Bergen

Je huis verkopen? Zet het op Funda. Je huis snel verkopen voor een hele mooie prijs? Bel eerst onmiddellijk Lotus Verkoopstyling en zet het resultaat op Funda. Lotus Styling weet je huis in niet al te extreme stappen zeer uitnodigend te maken voor een zeer breed kopers publiek. En daar gaat het om! Je eigen inrichting is prima voor jezelf, maar dat spreekt lang niet altijd mogelijke kopers aan. Lotus Styling heeft een zeer vastberaden strategie, en het werkt. In overleg met haar klant, en met respect voor de keuzes van haar klant, komt Tjarda met een goed resultaat. Eigen inzet en voorbereiding werken ook mee. Je bepaald het eigenlijk zelf. Het enthousiasme van Lotus Styling is gelukkig een mooie motivatie om er samen wat van te maken. Het is soms even een klus maar je inzet wordt ruim beloond. Als je dan ook nog foto’s kunt laten maken door ‘Between Walls’ is de cirkel rond.
Mw B.

Amsterdam

Ik heb met Tjarda samengewerkt voor de verkoop van mijn appartement in Amsterdam. Van te voren dacht ik, wat kan je nu nog toevoegen aan mijn woning. Genoeg bleek! Het eindresultaat is prachtig geworden. Ze heeft met recht de puntje op de i gezet. Mijn appartement was met een week verkocht. Ik beveel Lotus Verkoopstyling dan ook zeker aan!
Mw T

Amsterdam

Wij willen je bedanken voor het bijstaan en advies betreffende het bespoedigen van verkoop van onze woning.
Met onze eerste gesprek, was voor ons niet helemaal duidelijk over de termen, andere meubelopstelling,ons geliefde donkere muren,zouden het beter doen,met verkoop in het wit….
Visualiseren,van slaap kamers. Styling, verlichting, bedopmaak, je prachtige foto boek bekeken,en vroegen ons af,of je met een vrij lage budget,het zo bij ons eruit kon laten zien.

Doel voor ogen om zo snel,en de opbrengst van verkoop van huis te realiseren. Natuurlijk,moesten wij,ons inzetten,om alles naar advies van jou ,te schilderen,en volle huis,wat wij gezellig vinden,echt te minimaliseren…

Je hebt met je lieve,charmante,doch kordate,inzicht,de keuze gegeven…om ons over de streep te halen,dat dit het beste was voor snelle verkoop. Ons, thuis,om getoverd in een mooi fris aantrekkelijk huis.

Met de juiste aankleding,en accessoires en het realiseren,van hotel opgemaakte ,bedopmaak,die jij met mooie kleuren combinaties,hebt aangekleed. En onze huiskamer,omgetoverd in een ruime en fotogenieke ruimte.

Foto’s ,prachtig gemaakt,en waren op funda, als in een tijdschrift weergegeven. Mede door jou ,fijne,en eerlijke,mening,en inzicht,huis snel verkocht. Daarvoor hartelijk dank,

Fam vd B

Amsterdam

Tjarda, Dankjewel.
Ik was aanvankelijk sceptisch over de meerwaarde van styling van mijn huis maar het heeft zeer zeker bijgedragen aan een hogere verkoopprijs. Hoeveel precies valt niet in te schatten maar het was een investering die zich dubbel en dwars heeft terugverdiend. Ik heb kunnen zien dat jij veel ervaring hebt in het omtoveren van de sfeer in een huis zodanig dat het voor een breed publiek herkenbaar en aansprekend wordt.
Dhr C

Amstelveen

Nadat ons appartement ruim 1 jaar te koop stond, zijn we via via met Tjarda in contact gekomen. De re-style was rigoreus, maar we hebben bijna al haar adviezen opgevolgd. Resultaat: binnen 2 maanden verkocht!

Kortom, ga met haar in zee als je je huis wil verkopen!

Dhr B

Haarlem

Tjarda van Lotus Verkoopstyling wordt door ons kantoor regelmatig ingeschakeld voor verkoopstylingadvies. Als verkoopmakelaar weet ik wat een verschil verkoopstyling maakt bij de verkoop van een huis. Tjarda is echt een vakvrouw en expert op dit vakgebied.
Ten eerste trekken foto’s van een goed gestyled huis meer kijkers aan. Ten tweede worden door de inrichting/styling de mogelijkheden en sterke punten van het huis goed zichtbaar gemaakt, zodat de kijker er niet meer ‘doorheen hoeft te kijken’. Die moeite nemen de meeste kijkers namelijk niet. Het creëert een prettige sfeer in huis tijdens de bezichtigingen omdat alles ‘klopt’ en prettig voelt. Doordat de woning zo optimaal mogelijk wordt gepresenteerd en er meer kijkers worden aangetrokken, wordt de woning voor de hoogst mogelijke prijs in de markt verkocht. Verkoopstyling kan een essentieel onderdeel zijn van de verkoopstrategie. Tjarda weet als geen ander hoe dit onderdeel in te vullen. 
Katja Verheul, Van den Putten ERA Makelaars & Taxateurs O.G.

Katja Verheul, Van den Putten ERA Makelaars & Taxateurs O.G.

Heemstede

Ongehoorde Oprengst

Ik dacht dat mijn minimlistische interieur met design-meubelen spot on was voor de verkoop van mijn appartement in Amsterdam. Aantal kijkers en dito biedingen waren te laag. Tjarda verwees gedecideerd veel meubels naar de berging en restylde mijn woning als of het in een lifestyle-magazine zou mogen schitteren. Dubbel zoveel bezichtigingen en in 2 weken verkocht tegen een prijs die ver boven mijn stoutste dromen lag. Haar fee bekritiseren is penny wise, pound foolish.
Dhr vd W

Amsterdam

Na het eerste gesprek met Tjarda was ik heel enthousiast en overtuigd van haar aanpak. Echter, het uitvoeren van haar plannen zouden redelijk wat tijd en geld kosten. Het voelde gek om te investeren in het huis terwijl wij er niet zouden blijven. Ik zag er toch vanaf. 
Na enige tijd begon ik toch te twijfelen. Tjarda zei dat ik mij mocht bedenken en dat zij er nog steeds veel zin in had. Wij hebben uiteindelijk bijna al haar aanbevelingen uitgevoerd. Ja, dit kostte tijd en geld. Hierbij heeft Tjarda ons geweldig ondersteund en begeleid. De foto’s voor Funda zijn prachtig geworden en trokken veel bekijks. Na ruim 25 bezichtigingen is ons huis heel snel verkocht, met een overwaarde van ruim 17%. 
De spullen die wij hebben aangeschaft zijn deels al doorverkocht, mede door Tjarda of nemen wij mee naar ons nieuwe huis. Al met al, een groot succes! 
Mw B

Amsterdam

Voor de verkoop van ons appartement in Amsterdam centrum heeft Tjarda de verkoopstyling gedaan. Wij vonden het huis – ook zonder styling waar we absoluut niet goed in zijn – al prachtig oud en licht, maar Tjarda heeft er echt een paleisje van gemaakt, zowel voor op de foto’s als in het echt. Het huis was dan ook binnen mum van tijd verkocht. Daarbij was de samenwerking met Tjarda ook heel fijn; recht-door-zee, doelgericht, supersnelle communicatie en afstemming en meedenkend als wij toch net een iets ander meubelstuk prefereerden. Aan Tjarda kun je met een gerust hart alles overlaten, en ik zou adviseren haar zoveel mogelijk te volgen, want uiteindleijk klopt het plaatje helemaal. We vonden heel veel dingen zelfs zo mooi dat we die nu een plekje hebben gegeven in het nieuwe huis, en bij een volgende verkoop (of restyling van het huis) weten we wel wie we inroepen ?

Mw v V

Amsterdam

Als je uiteindelijk de beslissing neemt je huis in de verkoop te zetten dan wil je ook dat de kijkers blij verrast zijn als ze binnenkomen. En dat waren ze! Dankzij  de professionele aanpak van Tjarda hebben we aanpassingen in ons huis gedaan welke de verkoopprijs positief heeft beinvloed. Zij heeft een goede kijk op wat men wil, wat trendy is en wat de diverse ruimtes aantrekkelijker maken. De leuke spullen die ze meenam hebben hun werk gedaan. Ook zelf hebben we onze handen uit de mouwen moeten steken maar dat was het dubbel en dwars waard. Het huis was binnen een week verkocht!

Fam V

Badhoevedorp

Tjarda is thuis langsgekomen voor een kennismaking en eerste advies om de woning voor de fotos en potentiele kopers er ruimtelijker/uinodigender uit te laten zien.
Daarnaast was er de mogelijkheid om van haar expertise gebruik te maken voor een 2de bezoek waarbij ze voor een (vooraf afgesproken) budget woon accessoires aanschaft om de woning er nog hipper uit te laten zien.
Hier hebben we gebruik van gemaakt (ze had 10 jaar eerder mogen komen).  Dankzij de resultaten kon de vraagprijs ruim omhoog.
Daarnaast is de woning fors boven de vraagprijs verkocht, mede dankzij Tjarda.
Dhr S

Amsterdam

Wij hadden ons huis al 11 maanden te koop staan en maar 5 bezichtigingen gehad! Heel vreemd in deze tijd en vooral omdat ons huis op een unieke plek staat en vrijstaand.
 
Onze makelaar adviseerde om nieuwe foto’s te maken en een verkoopstylist in handen te nemen. Heel eerlijk gezegd stonden wij hier heel sceptisch tegenover omdat je toch niet een huis koopt omdat er leuke en hippe meubels in staan?
Nou het tegendeel heeft zich bewezen, Tjarda heeft ons een geweldig advies gegeven en samen met haar hebben we kamer voor kamer aangepakt met een geweldig eindresultaat.
Bijna wilden we niet meer verhuizen!
Veel van de aangeschafte materialen heb ik inmiddels al weer doorverkocht op marktplaats en we nemen uiteraard ook spullen mee naar het nieuwe huis, dus het is echt geen weggegooid geld, je moet het echt als een investering zien.
 
Nieuwe foto’s gemaakt en binnen 1 week hadden we 13 bezichtigingen! Opeens viel ons huis dus wel op.
Het blijkt dus toch echt dat veel mensen hun huis op beleving kopen…
Fam van O

Zwanenburg

We hebben ons huis voor de verkoop laten stylen door Tjarda/Lotus verkoopstyling.
Wat een succes verhaal! 
De kennismaking was meteen erg plezierig en voelde goed. 
Tjarda nam echt de tijd en was erg betrokken. Mede daardoor kregen we een uitgebreid styling advies. 
Het voelde in het begin wat vreemd om het huis waar we jaren in gewoond -en in geïnvesteerd hebben ‘over te geven’ aan een ander maar wát zijn we blij dat we het gedaan hebben!
Tjarda kijkt naar je huis met een scherpe marketing blik én met respect voor wat wij als bewoners voelen bij het huis.
We hebben het daardoor als een zeer goede en prettige samenwerking ervaren.
Ons huis is echt voor een geweldige prijs én heel snel verkocht en de goede styling heeft hier echt enorm aan bijgedragen. Dat staat voor ons als een paal boven water! 
Dankbaar en zeer tevreden kijken we daarom terug op het hele verkoopproces en we zouden iedere verkoper willen aanraden om Lotusstyling in te schakelen, het is wat ons betreft de kers op de taart geweest 🙂
Fam P

Amsterdam

Vrienden en familie vroegen zich af of dat nou wel nodig was, verkoopstyling, voor een huis in Amsterdam? De markt staat nog zo onder druk, die huizen verkopen zichzelf toch wel? We dachten zelf ook dat aan ons huis niet zoveel te doen zou zijn, maar stonden wel open voor een eerste gesprek met Tjarda. Na het horen van haar ervaringen, zien van voor- en na foto’s en haar eerste aanbevelingen voor het beter presenteren van ons huis, waren we om en besloten we er voor te gaan, met als doel: onze woning zo goed mogelijk verkopen.

Het was even flink aanpoten om de voorgestelde aanpassingen door te voeren en we hebben wat moeten investeren, maar het was alle moeite dubbel en dwars waard. We hebben ons huis binnen een week ruim boven de vraagprijs verkocht. Wij zijn ervan overtuigd dat de styling van Tjarda hier aan heeft bij gedragen, de foto’s zagen er superstrak uit! We kijken nu zelf ook met andere ogen naar verkoopfoto’s op Funda. Wij zouden Tjarda aan iedereen aanraden die zijn huis nog beter wil verkopen, ook in Amsterdam!

Fam S

Amsterdam

Onlangs had ik een leermoment. De opmerking “Mensen kunnen daar doorheen
kijken” is niet waar. “Het oog wil ook wat” des te meer. Dat zal ik kort toelichten. In
2018 stond ons huis zes maanden te koop. De belangstelling was matig en wij
hadden onze twijfels over de kwaliteit van de foto’s.
Wij schakelde Tjarda Eggelte van Lotus Verkoopstyling in die ons huis omtoverde tot
een huis die eigenlijk in de eregalerij van VT-wonen zou kunnen verschijnen. En een
topfotograaf bracht ons huis optimaal in beeld. Ons huis is na publicatie op Funda binnen
twee weken voor bijna de vraagprijs verkocht!
Fam vd K

Leiden

Bij verkoop van ons huis stonden we open voor stylingadvies maar we hadden niet kunnen bedenken dat jouw advies zo’n groot verschil kon maken.
Verschillende muren in het huis een ander kleurtje of juist wit, overtollige spullen in de opslag, het schuiven met meubels, verdere styling met verschillende accessoires, het heeft allemaal geleid tot een huis wat er tip top uit ziet! Wij zijn er van overtuigd dat de styling heeft bijgedragen tot een snellere verkoop van ons huis.
Fam G

Amsterdam

Tjarda hartstikke bedankt voor je adviezen, aankoop van spullen en prachtige samenwerking. Onze woning werd er zo veel mooier van dat we bijna besloten om er zelf in te blijven wonen. Je onuitputbaar enthousiasme en positivisme werkt zeer aanstekelijk. Het gehele proces was een feestje. Ongelofelijk wat je voor elkaar hebt gekregen in een mum van tijd en binnen het budget. De woning is voor een prijs verkocht die boven onze verwachting lag en dat hebben we voor groot gedeelte te danken aan je styling. JE BENT EEN TOPPER!!!
Fam van L

Amsterdam

Tjarda is een echte professional. Zij zag snel hoe ons rommelige huis een visueel juweel kon worden. Zij heeft vervolgens zeer efficiënt vele aanpassingen gedaan – waarbij ze ons steeds werk uit handen nam. We vonden het een enorm leuk en leerzaam proces. En het (financiële) resultaat was ver boven onze verwachting.
Fam de R

Amsterdam

Na in eerste instantie best wat sceptisch tegenover het die van verkoop-styling te hebben gestaan, zijn we voortvarend aan de slag gegaan met het plan dat Tjarda voor ons opstelde. We hebben alles doorgevoerd wat zij adviseerde en hebben binnen een week ons huis flink boven de vraagprijs verkocht.
Wat wij fijn vonden aan Tjarda is dat ze open en recht door zee is. Ze praat niet over mooi of lelijk, maar over courant of niet courant. Op die manier raadde ze ons aanpassingen aan zonder dat wij ons gekwetst hoefden te voelen over onze smaak.
Tjarda weet van aanpakken, iets wat goed bij ons past. Geen gezeur of gedoe, down to earth.
Ook leuk: sommige veranderingen aan ons interieur vinden we zo mooi dat we het copy-pasten naar ons nieuwe huis.
Fam S

Badhoevedorp

TOP STYLISTE!!

Op advies van onze makelaar (Urban) hebben wij contact opgenomen met Tjarda Eggelte. Zij heeft ons i.v.m. de verkoop van ons huis geadviseerd om het ruimtelijker en lichter in te richten om op die manier een breder publiek voor onze woning te interesseren. Tjarda onderbouwde heel goed waarom ze bepaalde (ook best ingrijpende) voorstellen deed.

We zijn hiermee aan de gang gegaan, voor ogen houdend wat de doelstelling was. Dat was niet altijd eenvoudig. We wonen al 24 jaar met veel plezier in ons, naar ons idee sfeervolle huis. Nu moest er ineens van alles anders. Er zijn momenten geweest dat ik echt spijt had dat we hier aan waren begonnen. Tjarda begreep dat, maar hield ons ook weer voor wat ze voor ogen had. Dus gingen we verder :-). En het resultaat mag er zijn: binnen twee dagen is ons huis aanzienlijk boven de vraagprijs verkocht. We zijn er van overtuigd dat dit naast het goede werk van onze makelaar (Raymond Noordeloos) aan Tjarda te danken is. We zijn echt zeer onder de indruk van haar vakmanschap en de fijne samenwerking met haar.

We kunnen iedereen die zijn/haar huis verkoopt haar aanbevelen. Ze is echt TOP!

Fam vdH

Amsterdam

Waarom ik voor een verkoopstyliste koos, in deze tijd waarin de huizen als warme broodjes over de toonbank lijken te vliegen? Omdat goed verkopen niet zomaar vanzelf gaat! Binnen twee dagen had ik mijn eerste bod te pakken, na tien dagen was mijn huis verkocht. Dankzij top foto’s, een complete en aantrekkelijke uitstraling en een huis dat eruit zag om door een ringetje te halen. En dat verkoopt.
Eens, het opruimen voor de verkoop, eventueel het schilderen of ander onderhoud is niet prettig. Bij een goede styling horen immers lege, opgeruimde kamers en daar moet je wat voor doen. Het grote voordeel daarvan vond ik, dat bij de bezichtigingen, het huis heel snel in verkoopbare staat teruggebracht is; simpelweg omdat er weinig meer in huis staat, hoef je ook niet veel meer op te ruimen.
Ik heb de samenwerking met Tjarda als heel prettig ervaren. Ze is duidelijk en weet waar ze het over heeft. Dat maakte dat ik de styling met een gerust hart compleet aan haar durfde over te laten.
Een welgemeend en groot compliment! 
Mw H

Badhoevedorp

Terugkijkend valt het ons erg mee wat er nodig was om ons huis verkoopklaar te maken. Toch hebben we vast twee containers vol spullen door de verhuizer laten ophalen voor in de opslag. En dus dozen ingepakt. We hebben een aantal kamers anders ingericht en een aantal nieuwe spullen aangeschaft, opgehangen en neergezet, voor de optimale look. Tegelijkertijd behielden we ons dagelijkse gezinsleven in huis. Ook leerden we de fijne kneepjes van het bedden opmaken. Omdat we meteen een goed contact hadden met Tjarda, en haar advies afgestemd was op reële mogelijkheden, hebben wij er zelfs plezier aan beleefd om alles tot een “Tjarda proof” geheel om te toveren. Resultaat: het huis optimaal gepresenteerd op Funda en tijdens de bezichtigingen, en in één week het huis verkocht. Op het totaal bedrag van een verhuizing, vonden wij de investering in Lotus verkoopstyling goed besteed.
Fam L

Bussum

In het begin waren we wat sceptisch over het fenomeen verkoopstyling, want in de Amsterdamse huizenmarkt zou ons huis toch prima verkopen…?! Maar we moeten toegeven, de styling heeft gezorgd voor een mooie presentatie van ons huis. Door de styling zijn de mogelijkheden van ons appartement goed naar voren gekomen en kreeg het geheel een warme uitstraling. Tjarda heeft ons erg goed geholpen om ons huis op een hele toegankelijke en moderne wijze te presenteren. Bovendien is ze goed in staat om de functies van ruimten goed weer te geven. Het was prettig samenwerken met haar, zowel in de periode voorafgaand aan de fotoshoot, als de dag van de fotoshoot zelf. Ze is goed bereikbaar, denkt met je mee en is praktisch. In de Amsterdamse markt was ons huis inderdaad snel verkocht en voor een mooie prijs. Het duurt nog even voor we over gaan naar ons nieuwe huis, maar het is voor ons geen straf om nog even een paar maanden in ons nieuwe ingerichte huis te verblijven!
fam J

Amsterdam

Het leukste wat ons is bijgebleven aan de samenwerking mer Tjarda, is haar enthousiasme.
Ze heeft vele goede ideeen, houdt rekening met de wensen die wij hebben en kijkt naar wat mogelijk is.
Geen 1 vraag is haar te gek en blijft tot op de kleine puntjes meedenken.
Het contact verliep soepel en de spulletjes die zijn aangeschaft zijn hartstikke leuk!
Alsnog zijn we erg blij met de nieuwe indeling van ons huis en alle tips (en meubels/accessoires) nemen we mee naar onze volgende huis. We hebben veel geleerd qua styling en was zeer nuttig voor de verkoop.
Kleine inbreng, grote opbreng!
Mevr. K

Amsterdam

Tjarda heeft met haar adviezen het appartement omgetoverd tot een heel mooi verkoopgeheel en het appartement verkoop klaar gemaakt. Dat resulteerde in de eerste paar dagen heel veel kijkers waarbij het appartement binnen twee weken was verkocht. Wat wij goed vonden was dat de adviezen die zij gaf gerealiseerd konden worden met wat eigen spullen en via marktplaats. echt een aanrader voor ieder die zijn of haar huis wil verkopen, of weer vernieuwen
Mevr. de M

Amsterdam

Wij zijn heel blij met de verkoop van (…)! Dank zij jouw inzichten is het huis zeer aantrekkelijk gemaakt.
Ons huis stond een jaar te koop en toen we wisselde van makelaar en bij Ton en Mike terechtkwamen en zo ook bij jou was het huis in een week verkocht.
Ongelofelijk dat dit zo snel ging en wij hierdoor “eindelijk” weer verder kunnen. Zo fijn en haast nog niet te geloven dat het zover is en dat een re-styling dit zo teweeg kan brengen.
Ik heb van je enthousiasme genoten.
Super bedankt Tjarda.
Mw A

Uitgeest

Tjarda heeft met haar adviezen het appartement omgetoverd tot een heel mooi verkoopgeheel en het appartement verkoop klaar gemaakt. Dat resulteerde in de eerste paar dagen heel veel kijkers waarbij het appartement binnen twee weken was verkocht. Wat wij goed vonden was dat de adviezen die zij gaf gerealiseerd konden worden met wat eigen spullen en via marktplaats. echt een aanrader voor ieder die zijn of haar huis wil verkopen, of weer vernieuwen
Mevr. de M

Amsterdam

Zonder jouw hulp en super inzichtelijk vermogen, had ik nooit m’n huis zo kunnen omtoveren in een aantrekkelijk, praktisch en overzichtelijk vertrek. Je aangedragen oplossingen en tips hebben heel goed uitgepakt. Het was even wat investeren (met name tijd) maar het resultaat mag er zijn! Veel plezier met je andere projecten, want je maakt mensen wel erg enthousiast om met je plannen aan de slag te gaan.
Mw v B

Alkmaar

wij hadden al vele positieve verhalen over jouw fantastische verkoopstyling gehoord.
Ook wij kozen ervoor met jou in zee te gaan om ons huis zo snel mogelijk te kunnen  verkopen tegen een goede prijs.
Mijn lieve, hardwerkende man moest wel even zuchten, toen jij door ons huis liep en ons de tips gaf, waarmee wij al direct aan de slag konden gaan.
We besloten om er voor de volle  honderd  procent voor te gaan.
Tien dagen lang, was het afzien, maar het resultaat loog er niet om.
Op de dag van de laatste afwerkingen verraste jij ons volkomen met de laatste,  door jou meegebrachte spullen.
Het is een droomhuis geworden en wát leek ons huis groter dan wij zelf hadden durven dromen! Ook de fantastische fotograaf, die jij had geregeld, maakte  de mooiste foto’s met jouw samenwerking.
We vormden een top team!
Zo gezegd… zo gedaan en ons huis stond op Funda.
Het liep storm! Ongeveer veertig bezichtigingen op een Open Huizen dag. Het bleef maar lopen. We kregen mooie biedingen.
Dankzij jou hebben wij ons huis voor een mooie prijs kunnen verkopen!
Mw K

Amsterdam

Zien is geloven.

Bekijk hoeveel verschil verkoopstyling kan maken